pop-close.svg

ZOEK IN ONS AANBOD

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Vacature verkoper

“Het is maandag 17 augustus 2023 9.45 uur, je hebt zojuist samen met je collega bij Elegance Car Selection, jullie voorraad van auto’s doorgenomen. Maar ook de email staat al weer stampvol met aanvragen voor jullie prachtige selectie online. Er staan twee aanvragen tussen waarvan jij vorige week prachtige advertenties hebt gemaakt en de klant is helemaal weg van de mooie foto’s die jij op zijn netvlies hebt getoverd. Nu even afwachten of je een afspraak kan maken? Afgelopen weekend hebben er nog twee stellen proefgereden met een Mercedes C63s AMG Cabrio en de Bentley Continental, en deze gekocht. Er werd door het eerste stel gevraagd of je maandag direct contact op wilde nemen omtrent de levering en de planning hier naartoe, dat is natuurlijk geen enkel probleem! Het andere stel wilde graag nog een prijsopgaaf ontvangen voor een andere velgenset, ook dat ga je direct regelen. Om 16.00 uur heb je een aflevering van een Audi RSQ8-S die je aan een klant uit Den Haag hebt verkocht. Je hebt de verwachting van de klant weten te overtreffen, de klant gaat enthousiast naar huis. In de auto naar huis zie je alweer een mailtje van een klant die graag over 2 dagen naar een BMW X5 wil komen kijken. Het is een goede dag geweest.”
Het is nu juli’23, bovenstaande zou zomaar eens kunnen gebeuren! Elegance Car Selection is een exclusieve auto dealer in Nederland die zich richt op het aanbieden van de meest unieke premium, maar ook alledaagse auto’s. Ik kom graag in contact met jou. Ben jij mogelijk geïnteresseerd in deze bijzondere positie? Wij zijn opzoek naar die ene unieke ‘’salestijger’’. Die persoon die net dat stapje extra voor de zaak overheeft en met de mouwen opgestroopt de hele dag op zoek is naar net die laatste puntjes om als bedrijf richting de klant het verschil te maken.

Content Image 2

Wie ben jij ?

Het team bestaat uit gedreven collega’s, een ambitieus team wat in een klein aantal alles geeft om de klantverwachtingen te overtreffen. De korte lijnen en het kleine team zorgen ervoor dat er veel verantwoording op je schouders zal rusten, maar daarvan ben jij niet onder de indruk. Jij bent net als alle andere de persoon die het verschil maakt en zelfstandig goed kunt opereren. Je vind sales en aftersales net zo leuk en doet er alles aan om klanten de ultieme beleving te bezorgen. Verder ben je in het bezit van :

- MBO werk-/denkniveau
- Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de verkoop van goederen en producten
- Je vind het leuk om met autofotografie en advertenties bezig te zijn
- De showroom is jou domein
- Je passie voor auto’s is enorm
- Je bent leergierig
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je bent fulltime beschikbaar. (Zaterdag is de belangrijkste dag)


Wat bieden wij jou :

- Een salaris passend bij jou ervaring
- 24 vakantiedagen op jaarbasis
- Pensioenregeling
- 8% vakantiegeld
- De mogelijkheid tot een auto van de zaak in de toekomst.
- Uitzicht op een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden

 

Herken jij jezelf in bovenstaand stuur dan je CV en motivatiebrief naar : directie@elegancezwaag.nl t.a.v. Mark Oosterveer. Voor vragen bel naar 06-82091368

 

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr: 09:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: op afspraak

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website
whatsapp_button.png
1