pop-close.svg

ZOEK IN ONS AANBOD

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Vacature receptionist(e)

“Het is woensdag 12 augustus 2023 9.45 uur, je hebt zojuist samen met je collega bij Elegance Car Selection, de nieuwe binnengekomen voertuigen besproken. Ook de email staat al weer stampvol met aanvragen voor de werkplaats. Er staat een aanvraag tussen waarvan jij vorige week nog met de werkplaats chef had overlegd dat je ze voorrang zou verlenen en de klant is erg tevreden over de tot op heden verleende service. Nu nog even daad bij het woord voeren en ook daadwerkelijk de afspraak met de klant inplannen. Om 14.00 uur heeft je collega een aflevering van een Audi RSQ8-S, maar collegiaal als je bent controleer jij even of alles daarvan voor elkaar is. We mogen uiteraard niets vergeten en je collega van de verkoop is al de hele ochtend druk in de weer met klanten. Daarna liggen er nog een viertal auto’s om in te voeren. Ondertussen is de telefoon wel constant aan het rinkelen. Je hebt je collega’s van de verkoop zoveel mogelijk doorverbonden en ook de werkplaats chef is van alles op de hoogte. De zaken die op dat moment niet direct lukte worden even netjes besproken en een terugbelverzoek van genoteerd. Dan komt de aflevering van de Audi RSQ8-S nog even naar je toe lopen. ‘’Bedankt! Mede door jou enthousiaste ontvangst zijn wij overgegaan tot de aankoop van deze mooi auto’’. Het is inmiddels 16:00 de dag is weer omgevlogen. Je loopt nog even naar je collega’s in het compacte team om te kijken of je ergens wat kunt voorbereiden of mee kunt helpen. Je pakt ook nog even die ene collega aan die een lolletje bij je had uitgehaald dat je hem van de week nog wel terug zal pakken. Je rijd naar huis met een glimlach op je gezicht. Wat werk je toch met leuke collega’s en dat compliment van die ene klant heb je ook maar weer in de pocket.  
Het is nu juli’23, bovenstaande zou zomaar eens kunnen gebeuren! Elegance Car Selection is een exclusieve auto dealer in Nederland die zich richt op het aanbieden van de meest unieke premium, maar ook alledaagse auto’s. Ik kom graag in contact met jou. Ben jij mogelijk geïnteresseerd in deze bijzondere positie? Wij zijn opzoek naar die ene unieke receptionist(e) . Die persoon die net dat stapje extra voor de zaak overheeft en met de mouwen opgestroopt de hele dag op zoek is naar net die laatste puntjes om als bedrijf richting de klant het verschil te maken.

Content Image 2

Wie ben jij ?

Het team bestaat uit gedreven collega’s, een ambitieus team wat in een klein aantal alles geeft om de klantverwachtingen te overtreffen. De korte lijnen en het kleine team zorgen ervoor dat er veel verantwoording op je schouders zal rusten, maar daarvan ben jij niet onder de indruk. Jij bent net als alle andere de persoon die het verschil maakt en zelfstandig goed kunt opereren. Je vind sales en aftersales net zo leuk en doet er alles aan om klanten de ultieme beleving te bezorgen.

 

Wie ben jij ?

-  MBO werk-/denkniveau
-  Ervaring met telefonie en administratie gewenst
-  Je vind het leuk om mensen te ontvangen en staat ongeacht de situatie altijd iedereen met een glimlach te woord.
-  Administratieve werkzaamheden zijn onderdeel van je dagelijkse bezigheid
-  Je bent leergierig
-  Je bent in het bezit van een rijbewijs B
-  Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar
-  Ervaring met het invoeren van voertuigen is een pré


Wat bieden wij jou :

- Een salaris passend bij jou ervaring
- 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
- Pensioenregeling
- 8% vakantiegeld
- Uitzicht op een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden

 

Herken jij jezelf in bovenstaand stuur dan je CV en motivatiebrief naar : directie@elegancezwaag.nl t.a.v. Mark Oosterveer. Voor vragen bel naar 06-82091368

 

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vr: 09:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: op afspraak

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website
whatsapp_button.png
1