38 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
29-11-2022 17:03:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Een hartelijk welkom met een lekker bakje koffie, mooi showroom en verkopers met verstand van zaken, en zeer vriendelijk.
14-11-2022 14:44:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Op zoek naar een mercedes C klasse kwamen we bij Elegance uit. Direct gebeld en kregen Mark aan de lijn. Konden gelukkig vrij snel terecht. Na proefrit om de tafel gezeten de de auto gekocht. Deal snel gesloten en na 2 weken opgehaald. Goed en betrouwbaar bedrijf. Iets meer uitleg over de auto en jullie krijgen 3 x een 10.
18-9-2022 12:43:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Omdat wij uit Brabsnt komen en op internet een mooie Nissan Juke bij Elegance Car Selection hadden zien staan, hebben we in eerste instantie telefonisch contact gehad met Mark. Na foto's van onze inruilauto verstuurd te hebben kwamen we al snel tot een goede deal. Mark gaf een redelijk bedrag terug voor onze in te ruilen auto. Even later belde Mark nog terug om ook nog een redelijk bedrag toe te voegen voor onze winterbanden. We hadden, gezien de afstand, afgesproken dat we 's middags zouden komen kijken en een proefrit kwamen maken en indien we akkoord gingen dat we de auto meteen mee wilden nemen. Mark en de monteurs hebben alles in het werk gesteld om dit te realiseren. Ze hebben de auto gekeurd en de nodige vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Nadat we aankwamen bij het bedrijf werd er al meteen een heerlijk kopje koffie aangeboden. Dit getuigt al van een zeer hoge klantvriendelijkheid. Na een proefritje gemaakt te hebben en wij akkoord gingen met de aankoop van de auto werd het financiële gedeelte vlot afgehandeld door Mark. Waarbij we een tweede kop koffie kregen. Mark is een vriendelijke en attente man die goed meedenkt met de klant. En de monteur was zo aardig om nog even mee te kijken of we alles uit onze oude auto gehaald hadden. Dit is een prachtig bedrijf waar je je zeer welkom voelt en waar in mogelijkheden meegedacht wordt. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Mark en team, ga zo door op deze klantvriendelijke manier. Jullie zijn goed bezig!
17-9-2022 18:14:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Dit zijn echt toppers Heel vriendelijk ontvangen en opgevangen met een lekker kopje koffie Alles was van te voren al geregeld kon gelijk i stappen en weg rijden mark en Bob van harte bedankt voor de goede service Mvgr Bart Dierick
9-9-2022 17:51:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Dit bedrijf raad ik werkelijk iedereen aan 1 e mega mooi bedrijf 2e mega relaxte mensen Mark is echt een top vent bij ons was er een momentje van een fout door een ander en geloof me Mark had dit in een mum van tijd netjes geregeld punt 3 hij heeft alleen maar mooie auto’s staan als je daar komt voor een auto dan ga je ook echt naar huis met een auto heb hoop bedrijven gezien geweest maar dit bedrijf steek boven alle bedrijven uit dat meen ik oprecht Mark je bent een topper fijne vent met een super bedrijf je weet het mij zie je zeker nog een aantal keer ??????.
1-9-2022 11:26:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ziet er mooi en schoon uit. Koffie is uitstekend. Auto´s staan er prachtig bij. Vriendelijke mensen. Er werd scherp onderhandeld maar uiteindelijk een goede deal kunnen afsluiten. Tijdens de aflevering was het druk in de zaak. Toch werd de auto netjes afgeleverd en alle beloftes zijn nagekomen.
21-8-2022 18:54:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top!! We kochten hier een Mini Countryman. Goed en vriendelijk geholpen door Mark. Eenmaal thuis kwam er regelmatig rook uit de uitlaat. Constatering, de klepseals moesten worden vervangen. Aangezien wij in Lisse wonen, mochten wij de Mini bij een Mini specialist bij ons in de buurt brengen. Binnen 1 dag gerepareerd en door Elegance car betaald. Bedankt Mark en monteur werkplaats. Top service!
18-8-2022 00:24:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We hebben ver moeten rijden, maar gelukkig zijn we niet voor niets geweest. Heel vriendelijk personeel die je de ruimte geven en bij vragen staan ze klaar. Zelfde dag nog een deal gesloten en binnen een week konden we de auto gepoetst en wel al ophalen. Al met al super !!!!!
1-8-2022 11:03:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima ervaring met dit bedrijf. Goed en vriendelijk en professioneel contact met Mark Oosterveer. Goede en mooie auto kunnen kopen.
12-7-2022 21:13:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Voor het gezin op zoek naar een 7 zitter, Mark en Bob boden deze aan en gaven alle medewerking en hadden geduld. De landrover discovery opgehaald , zoals zij ook beloofd hadden. Super bedrijf en JA gaan hier eerst heen als we een andere willen en kunnen kopen. Elegance bedankt voor de ervaring en deskundigheid.
27-6-2022 22:17:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel positief. Zaterdags wezen kijken naar de Hyundai Kona, zeer prettige ontvangst, onderhandeling duurde niet lang, koop was snel gesloten. Goede en eerlijke prijs, zowel aankoop als inruil. Kon de auto gelijk donderdags al ophalen, keurig gepoetst. Mark is ook heel relaxed en open en eerlijk, goed zaken mee te doen. Zijn heel tevreden met de nieuwe auto, nieuwstaat, weing kilometers en zeer luxe en complete uitvoering. Mark bedankt en zeker tot een volgende keer. Echt de moeite waard om een keer te bezoeken.
20-6-2022 21:46:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mooi nieuw autobedrijf in Noord Holland. Het contact met Mark is heel plezierig en hij heet je welkom met Amsterdamse charme. Zijn service is erg goed en er worden duidelijke en goede afspraken gemaakt. Na het inruilvoorstel was het plaatje snel compleet en kon proefgereden worden. We waren er snel uit en de auto werd binnen een week keurig volgens afspraak geleverd. Vanuit de eigen werkplaats is alles in eigen beheer en wordt snel geschakeld. De moeite waard om langs te gaan in Zwaag!
27-5-2022 10:36:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In mijn zoektocht naar een M3 bij Elegance Car in Zwaag uitgekomen. Zeer prettig contact met Mark, we waren er na het eerste bezoek al uit: hier wordt de auto aangeschaft. Afspraak gemaakt om de week erna de auto op te halen. Bij Elegance Car Selection worden afspraken nagekomen. Kom hier zeker terug, TOP bedrijf!
16-5-2022 14:41:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een auto gekocht bij dit bedrijf en kreeg de beste service and levering. Top medewerkers!
15-5-2022 11:15:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Nadat we een prachtige Audi S6 hadden gekocht, ging er helaas een storing lampje branden bij de terugweg naar huis. Na te hebben gebeld hebben ze gelijk de wagen opgehaald met de vrachtwagen en de wagen laten brengen naar de Audi dealer waar een klein onderdeel de dader bleek te zijn. Na reparatie hebben ze keurig netjes de wagen naar Sneek gebracht en is die tip top in orde!.. Zalige wagen en rijd fantastisch. Ga hier zeker weer een occasion kopen als ik wat moois zoek
10-5-2022 13:22:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Heel fijn geholpen met voor mij een nieuwe auto aangeschaft en mijn oude auto ingerolen
5-5-2022 15:21:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie en bijzondere auto gevonden. Bij informeren direct contact gekregen, ondanks het weekend. Auto beviel goed en kon zeer snel geleverd worden. Ook de service achteraf was prima, waarin is meegedacht in oplossingen die (de voor ons lange) reistijd niet in de weg zouden staan. Elegance staat dus ook na de aanschaf voor u klaar.
4-5-2022 16:32:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
We zijn gaan kijken voor een nieuwe auto. En we zijn er ook snel uitgekomen. Mark heeft ons goed geholpen en is een man van zijn woord. We zijn zeer blij met onze nieuwe Auto
3-5-2022 14:35:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Enige tijd geleden heeft Mark een smakelijke coupé in zijn showroom geparkeerd. Een bijzondere vondst gezien de uitvoering, kilometerstand en initialen van mijn kinderen op het nummerbord. Dit exemplaar staat inmiddels op mijn oprit, en ik geniet er dagelijks van. Met Mark heb ik zeer prettig contact gehad. Hij is gedreven, behulpzaam en prettig in het contact. Het was voor mij een stevige beslissing gezien de hoeveelheid tijd en moeite die gepaard gaat met het verzamelen van de benodigde spaarcentjes, maar ik kan Auto Elegance zeker aanbevelen.
29-4-2022 17:41:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Update 1 maand later: Helaas moest ik voor een tweede keer afreizen naar Zwaag omdat er een auto onderdeel toch niet goed bleek te functioneren en vervangen moest worden. Ook dit maal heeft Mark goed meegedacht en gezocht naar een oplossing. Ik blijf dan ook een tevreden klant. Een auto kopen bij Mark en Elegance Car Selection is EN BLIJFT een aanrader! Bedankt weer Mark!
27-4-2022 20:32:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een bezoek gebracht bij Elegance om mijn auto in te ruilen. In een zin gezegd:" De klant is bij dit bedrijf nog echt Koning." Kom hier graag weer terug. Heren bedankt voor de super service!
1-4-2022 15:12:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Elegance Car Selection is een bedrijf met een mooie selectie aan auto’s. Mark is flexibel en komt zijn afspraken na. De after service vanuit het afleverpakket is goed en ook wanneer de auto al is verkocht blijft Mark met zijn klanten meedenken en zoeken naar een oplossing. Kortom, een auto kopen bij Mark en Elegance Car Selection is een aanrader!
22-3-2022 23:08:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zoals ik al eerder aangaf weer een auto bij Mark van Elegance te kopen ben ik mijn woord ook nagekomen. Vorige week een prachtige witte Bmw X6M gekocht van eind 2012 maar in absolute nieuwstaat en zo rijd hij ook de auto kreeg een poetsbeurt aldaar en kreeg m voor mijn gevoel spik splinternieuw mee ben er erg blij mee. Durf het haast niet te zeggen maar kocht er vandaag een Aventador S en was ik al een tijd naar op zoek naar een een mooie een echte en niet afgetrapte en vertelde dat aan Mark en die zei mag ik zo vrij zijn er een voor je te zoeken in Duitsland en dat heeft hij ook gedaan en gevonden. Mark heeft een van zijn inkopers vrijblijvend naar onze zuiderburen gestuurd om de auto met een loep te inspecteren die heeft een video call gedaan en heeft de mooiste en volste gevonden die er was ik ging akkoord de auto is opgehaald en vandaag bij mij afgeleverd ik wist niet wat ik zag deze Italiaanse hypersupercar is nieuwer dan nieuw. Voor de geïnteresseerden wil Mark vast de foto’s op verzoek mailen of op z’n site zetten vandaag zijn de foto’s in de volle zon voor de deur bij Elegance gemaakt. Ik hoop voor jullie dat de auto een plekje op de site krijgt want deze is echt uniek en was in Nederland absoluut niet te vinden en of te koop. Mvg Michel.
11-3-2022 18:09:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zie helaas in mijn beoordeling , dat er vraagtekens in staan . De vraagtekens zijn smiley’s en duimpjes omhoog . Alleen worden deze dus vertaald als vraagtekens . Wat zeker Niet de bedoeling was . Top service Goede koffie En zeer deskundig
11-3-2022 17:58:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze ervaring , was Grandioos . Bij binnenkomst in de showroom, werden wij netjes begroet en werd er meteen koffie aangeboden , helaas moest ik even wachten gezien net de bonen bij gevuld moesten worden ?????? Wij kwamen voor een Ford Kuga , en deze stond boven in de showroom. En waren meteen verkocht , zelfs het verse bakkie koffie werd naar boven gebracht . Alles werd zeer goed uitgelegd , wat betreft de auto over alle toeters en bellen die er op zitten . Vandaag de auto op gehaald , en met een heerlijk gevoel naar huis gereden .Bedankt Mannen was een top ervaring . ????
1-3-2022 06:44:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanaf het eerste telefoontje ben ik netjes geholpen door Mark. Donderdag heb ik een occasion gekocht en ik kon hem maandag al ophalen. Het bedrijf ziet er van binnen en van buiten keurig uit. Echt een top bedrijf
20-2-2022 12:27:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon fantastisch. Niks negatiefs te melden over dit bedrijf. Ze zijn kundig, netjes,eerlijk, betrouwbaar, volgens afspraak. Voor ons een reden om in de toekomst terug te komen, en hier wederom een goede 2ehands auto te kopen. Dank je wel Mark voor de prettige samenwerking.
20-2-2022 12:21:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben een erg prettige ervaring met Elegance car. Het bedrijf ziet er prachtig uit en misschien nog wel belangrijker, Mark, de verkoper, was vriendelijk, niet dwingend en meedenkend. Reageert snel op vragen en afspraak is afspraak. Kortom alle lof!
19-2-2022 19:35:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Normaal zou ik nooit een review schrijven, maar dit heeft deze garage dik verdiend. Vorige week hebben we een auto proef gereden bij dit bedrijf. Mark was zo attent dat hij voor ons op zondag de garage heeft geopend. Wij zijn voortreffelijk geholpen door Mark. De service, de openheid en de klantvriendelijkheid was top. Hij kwam op ons over als een ervaren en zeer deskundig persoon. Omdat de auto ons zeer goed beviel en wij een zeer goede marktconforme prijs kregen, hebben we de auto gekocht. Vandaag hebben we de auto opgehaald en zoals beloofd is Mark alle afspraken nagekomen. Het was voor ons echt de moeite waard om uit het oosten 2 uur in de auto te zitten om bij deze garage een auto te kopen. Wij zijn heel blij met de auto en zijn blij dat we een goede en betrouwbare garage hebben ontdekt. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer een auto bij Mark kopen! Top garage!!
22-1-2022 18:37:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een Bentayga gekocht en auto was exact zoals besproken stond er nog mooier bij dan ik had durven hopen. Wat een ontzettend mooie en stijlvolle showroom prachtige ambiance en ook niet onbelangrijk supergoede en geweldige cappuccino en wat een vriendelijke en hartelijke eigenaar en verkoper genaamd Mark die heel veel ervaring heeft opgedaan bij de officiële merkdealers. Kreeg een zeer goede inruil prijs meer dan bij de collega's in den lande. Als je een auto zoekt raad ik ten zeerste aan hier te gaan kijken of een bezoekje te brengen dat is alleen al de moeite waard. Hulde ga hier voortaan vaker mijn autos kopen. Hartelijke Groet Michel.
18-1-2022 16:40:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
schitterende zaak met een breed uniek aanbod aan auto's die staan te glimmen , hier onze droomauto gevonden en super blij mee, de verkoper Marco heeft verstand van zaken en helpt je graag .. :-)
8-1-2022 18:07:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een zeer goede ervaring met Elegance Car Selection, onze Porsche werd top afgeleverd. Mark reageert altijd en snel op mailtjes en via telefoon, ondanks dat hij het (gelukkig voor hem) heel druk heeft.
31-12-2021 14:07:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie auto voor een even zo mooie prijs gekocht bij Elegance Car Selection. Auto is netjes afgeleverd. Ook de aangegeven punten na aflevering zijn op een nette manier door Mark afgehandeld. Elegance Car Selection is zeker een aanrader. zeer nette en mooie zaak met een mooi aanbod.
28-12-2021 16:17:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele leuke ervaring gehad bij Elegance Car Selection in Zwaag Prachtige zaak Erg klantvriendelijk , eerlijk en netjes afgeleverd Kortom een Prachtige auto gekocht
25-12-2021 20:53:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
we hebben hier een auto gekocht de aervice is goed en je wordt goed geholpen en de koffie staat klaar
19-12-2021 11:35:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Opzoek naar droom auto en gevonden! Prachtige zaak en heerlijke koffie! Aardige verkoper met verstand van zaken.
2-12-2021 13:34:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige website! Mooi aanbod ook, mooi pand. Zeker een aanrader, service is top!
2-12-2021 13:08:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Mooie en fijne auto gekocht bij dit bedrijf , super geholpen door de verkoper en de auto werd super netjes afgeleverd